Vi anvender cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse som kunde i vores shop!

Cookies bruges til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer.  

Ved at klikke videre på vores website accepterer du brugen af cookies. 

Du kan læse mere om vores cookies på denne side, hvor du også kan finde information om at afinstallere cookies i din browser.

Persondatapolitik

EU’s Persondataforordning

EU’s Persondataforordning (i daglig tale GDPR) er pr. 25/5-2018 gældende og omhandler indsamling og opbevaring af personlige oplysninger. Santashop.dk efterlever naturligvis gældende regler og love, og du kan her læse om hvilke data vi indsamler om dig, og hvordan vi behandler dem:

Persondatapolitikken vedrører/gælder personoplysninger, du afgiver til os eller vi indsamler på www.santashop.dk
Santashop.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger.

Hvornår indsamler vi data:

Vi indsamler data om dig når:

  • Du besøger vores webshop
  • Du henvender dig via mail
  • Du tilmelder dig nyhedsbrev
  • Du opretter en profil i vores webshop
  • Du handler på vores webshop
Hvilke data indsamler vi:
  1. E-mail adresse - når du tilmelder dig nyhedsbrev, ved oprettelse af login og ved afgivelse af ordre
  2. Navn - når du tilmelder dig nyhedsbrev, ved oprettelse af login og ved afgivelse af ordre
  3. Adresse - ved oprettelse af login og ved afgivelse af ordre
  4. Telefonnummer - ved oprettelse af login og ved afgivelse af ordre
  5. Betalingsmetode - ved afgivelse af ordre
  6. IP-adresse - ved oprettelse af login og ved afgivelse af ordre
  7. Hvilken browser du bruger, netværkslokation og styresystem på den enhed, du anvender (computer/tablet/telefon), hvilke søgninger du laver på webshoppen, og hvordan du anvender webshoppen.

 

Vi opbevarer ikke data afgivet i forbindelse med betalingen.
Disse oplysninger kommer aldrig ind på vores server, men er udelukkende behandlet af Quickpay via Teller. Disse oplysninger er krypterede.

Indsamling af oplysninger på hjemmesiden sker ved brug af cookies. 
Du kan læse mere om i vores cookiepolitik lige her.
Oplysninger vedr. pkt. 7 indsamles via Google Analytics.

Formål med indsamling af data:

Punkt 1-5 indsamles og behandles for at vi kan udføre den service, du har efterspurgt - herunder nyhedsbrev og indkøb - for at kunne opfylde vores del af dit køb, herunder administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere.

Punkt 6 indsamles for at kunne forebygge og efterforske forsøg på svindel.

Punkt 7 indsamles for at kunne optimere vores webshop til at fungere på alle enheder og i alle browsere og for at kunne optimere vores annoncering på digitale medier.

Således kan vi bedst hjælpe vores kunder til at kunne anvende vores webshop uden at opleve tekniske problemer uanset om de sidder på ipad, telefon, computer m.v.

Vi benytter IKKE informationerne til annoncer, der følger dig rundt på andre websider, efter du har besøgt vores shop.

Oplysningerne (Punkt 1-5) afgivet i forbindelse med køb i webshoppen gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger afgivet ved oprettelse af profil vil blive gemt, indtil du selv ønsker dem slettet.

Oplysninger indsamlet via Google Analytics (Punkt 7) bliver gemt i 3 år, hvorefter de slettes.

Hvem er modtagere af personoplysninger:

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere (databehandlere), der behandler oplysningerne på vores vegne, under vores instruks.
Disse samarbejdspartnere må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt fortrolighed om disse data. 
Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.  

Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet hosting af vores webshop, udsendelse af nyhedsbreve, betalingsløsning, forsendelse af ordrer, chatfunktion, analyse af data og reklamer:

Postnord - forsendelse
Pakkelabels - forsendelse
Quickpay - betalingsløsning
Facebook - reklame og analyse
Google - reklame og analyse
Zendesk - chat og analyse
Hetzner - hosting af webshop
Mailchimp - udsendelse af nyhedsbrev på mail

Fire af disse databehandlere, Google Analytics, Facebook, Zendesk og Mailchimp er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. 

Kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active
Kopi af Zendesk Inc. certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active
Kopi af Mailchimp’s certifivering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG

Vi er af nogle kunder blevet gjort opmærksomme på, at Postnord efter modtagelsen af din pakke, fremsender opfordringer til at at anmelde dem på Trustpilot.
Dette gør de via en mail/sms fra Trustpilot, og såfremt du ikke ønsker at modtage disse henvendelser opfordrer vi dig til at kontakte Post Danmarks kundeservice og bede dem stoppe denne praksis.
Vi har desværre ikke mulighed for at fravælge det, hvis vi ønsker at anvende Postnords service.
Link til Post Danmark kundeservice for private: http://www.postdanmark.dk/da/Privat/Kundeservice/Sider/kundeservice.aspx

Dine rettigheder:
  • Du har ret til at bede om at få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig, og hvilke formål dine data tjener, samt hvem der modtager og behandler oplysningerne. 
  • Ligeledes har du ret at bede om at få oplyst hvorfra vores data om dig er indsamlet.
  • ​Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. 
  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet eller evt. slettet

I tilfælde dine oplysninger er nødvendige for at vi kan overholde gældendende love og regler, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger

    Ønsker du en kopi af dine personoplysninger kan du sende en mail til kontakt@santashop.dk. 
    Dog skal du kunne dokumentere, at du faktisk er den, du udgiver dig for, så ikke vi giver oplysningerne til uvedkommende.

    • Du har ret til at gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
    • Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til direkte markedsføring (nyhedsbrev).

    Begge dele skal ske skriftligt på mail til: kontakt@santashop.dk

    • Du har et til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.
    Sikkerhed

    Alle oplysninger ligger på en sikker server, hvortil kun to personer fra Santashop.dk har adgang.
    Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
    Serveren er lejet hos et firma i Tyskland, der i det daglige ikke har adgang til vores kundeoplysninger.
    I lighed med andre databehandlere vi samarbejder med, har vi med dem en databehandleraftale, der forpligter dem til at behandle vores data fortroligt.

    Dataansvarlig og kontaktoplysninger:

    Santashop.dk er dataansvarlig for Santashop.dk
    Kontaktoplysninger:
    Santashop.dk
    v/Pernille Fjeldgaard Jensen
    Hedevej 11, Mou
    9280 Storvorde
    www.santashop.dk
    kontakt@santashop.dk
    CVR-nr. 25722337

    Såfremt vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil du blive bedt om at acceptere vores persondatapolitik igen.